03.08.2018

NOVA KUTJEVAČKA ATRAKCIJA – Otvoren Restoran & hotel House of wine, mjesto po mjeri gosta

Dobra vina i fina hrana, oduvijek su bili provjeren recept za užitak. Dodajte tome profesionalnost, ugodno uređen prostor, 30 godina ugostiteljskog iskustva, spoj tradicije i suvremenosti i eto novog, starog mjesta po mjeri gosta. Navratite i provjerite- Restoran & hotel House of wine u Kutjevu otvorio je vrata.

Vrhunskim vinima i geografski iznimnom položaju, Kutjevo je dodalo novi, u turističkoj ponudi, itekako potreban element-Restoran i hotel House of wine. Novo je to mjesto na poznatoj staroj adresi, hrabar poduzetnički potez i obiteljska priča iza koje stoji 30 godina ugostiteljskog iskustva Nade Sarajlić.

Riječ je o prostoru koji spaja lokalnu eno i gastro ponudu, tradiciju i suvremenost, profesionalnost i domaću, slavonsku atmosferu, mjesto po mjeri gosta i kako je na svečanosti otvorenja rekao prvi čovjek Grada, gradonačelnik Josip Budimir, „ upravo ono što je Kutjevu trebalo kako bi postalo prepoznatljivo.“

Uz bogatu, pomno osmišljenu „ a la carte“ ponudu ribljih i mesnih jela, vrhunsku vinsku listu sastavljenu od najboljih lokalnih, ali i vina iz svih ostalih dijelova Hrvatske, ukusno uređen prostor, veliku ugodnu terasu i dječji kutak, Restoran i hotel House of wine mjesto je po mjeri gosta , stvoreno za užitak.

Jer, dobra vina i fina hrana u društvu dragih ljudi prečica su do zadovoljstva. Osim toga, riječ je o kompletno zaokruženoj turističkoj priči koja će, vrlo brzo, putnicima namjernicima i Kutjevčanima, ponuditi i kuglanu, a onda i toliko potrebne, smještajne kapacitete, jer, gosta treba zadržati i razmaziti. Tu su stoga i dnevni meniji i usluga cateringa, kao i mogućnost iznajmljivanja sala za svečanosti i sastanke, kuglane pa i rođendaonice . Navratite i provjerite, Restoran & hotel House of wine mjesto je po mjeri gosta s okusom autentične Slavonije.

Izvor: http://slavonski.hr/nova-kutjevacka-atrakcija-otvoren-restoran-hotel-house-of-wine-mjesto-po-mjeri-gosta/

Ostale vijesti

Kontaktiraj nas