13.01.2018

NOĆ OTVORENIH PODRUMA – Kutjevački podrumi dokazali da su uspješan turistički proizvod

KUTJEVO -Turistička zajednica Grada Kutjeva organizirala je “Noć otvorenih podruma” koja se održala jučer u podrumima Kutjevački podrum, Krauthaker, Sontacchi, Perak i Cugerland. Tako se omogućilo svim ljubiteljima vina i gostima da obiđu najatraktivnije kutjevačke podrume te otkriju njihove vinske priče. Mi smo sreli jednu grupu u obilasku Kutjevačkog podruma pod stručnim vodstvom vodičke Valentine.
“Iz Venja sam, a prvi put sam u obilasku Kutjevačkog podruma pod stručnim vodstvom, prije sam bio jedanput. Za noć otvorenih podruma smo čuli preko Facebooka, a mog brata Tomislava i mene i inače zanima turistička ponuda, obilasci gradova, povijest. Tako smo nedavno išli i na izlet u Zagreb posjetiti Advent. Noć otvorenih podruma mi se čini kao izvrsna ideja jer promovira tvrtku, naš kraj i turizam”, ispričao nam je Marko Jugović, jedan od posjetitelja.

“Bit je upoznati se s načinom rada podruma i upoznati naše vinare koji stvaraju prestižne kapljice. Ovaj događaj iz godine u godinu ćemo nadograđivati dodatnim turističkim temama i proizvodima te tako pokazati sve ljepote kutjevačkih podruma i privući sve više posjetitelja,”rekla je voditeljica turističke zajednice, Jasmina Kukić. Noć otvorenih podruma na prigodan način uvod je u kutjevačko Vincelovo koje će se ove godine održati 20. siječnja na Trgu Graševine. Posjetitelje očekuju besplatne degustacije i priče vinara, najavila je voditeljica TZ Grada Kutjeva Jasmina Kukić.

Ostale vijesti

Kontaktiraj nas